Wij helpen u graag met aankopen verkopen aanhuur sale & leaseback strategisch advies portefeuille analyse

Aankoop

Prime verzorgt het aankoopproces middels advies op maat. Hierbij moet gedacht worden aan identificatie van het betreffende object, gedegen marktonderzoek middels toetsing van huurprijs en rendement aan de markt ondersteund door de meest recente transactie comparables en overige underwriting.

Daarnaast worden commerciële onderhandelingen gevoerd en assisteert Prime bij de volledige Due Diligence teneinde een optimaal aankoopresultaat voor de klant te bewerkstelligen.

Verkoop

Prime Realty Partners heeft ruime ervaring in (gestructureerde) verkoopprocessen voor diverse klanten. Hierbij wordt in eerste instantie een brokers-opinion-value afgegeven waarna zij met de klant in gesprek gaan over de meest geschikte verkoopstrategie passend bij het object in de desbetreffende markt.

Prime verzorgt hierbij het gehele proces; van de Vendor Due Diligence, het opmaken van een Investerings Memorandum, de marketing van het object tot de commerciële onderhandelingen en het begeleiden van de Due Diligence namens de verkoper.

Aanhuur

Bij de aanhuur van kantoor en/of bedrijfsruimte staat de gebruiker centraal.

Wij hebben ruime ervaring bij de aanhuur van kantoren en/of bedrijfsruimtes voor zowel internationale corporates, als ook lokale gebruikers.

Onze actuele marktkennis en no-nonsense benadering spelen hierbij een belangrijke rol. Waarbij wij onze klanten optimaal bedienen om voor hen het kwalitatief beste object aan te huren tegen de gunstigste financiële voorwaarden.

Sale & Leaseback

Prime adviseert eigenaren/gebruikers van onroerend goed bij de Sale & Lease Back van het desbetreffende object. Hierbij gaat zij met de klant in overleg om zowel de toekomstige huurperiode tegen optimale condities te waarborgen als een optimaal verkoop resultaat te realiseren.

Prime adviseert hierbij in de huurvoorwaarden en voert namens de opdrachtgever de commerciële onderhandelingen met een langjarige samenwerking met koper als uitgangspunt.

Strategisch advies / Portefeuille analyse

Prime brengt de vastgoedportefeuille voor haar klant graag gedetailleerd in kaart waarbij zij haar van strategisch advies kan voorzien aangaande eventuele disposities dan wel strategische acquisities ter optimalisatie van de portefeuille.