Voor al uw vastgoed vraagstukken advies

op maat

Ontdek ons verhaal

Prime Realty Partners is een boutique beleggingsadvieskantoor gespecialiseerd in aan- en verkoop van commercieel onroerend goed in Nederland. Zij adviseren zowel particuliere als institutionele beleggers, ontwikkelaars en corporaties inzake de aan- en/of verkoop van commercieel onroerend goed.

Prime levert haar klanten vastgoedoplossingen op maat. Middels de up-to-date marktkennis, transactie-ervaring en uitgebreid landelijk netwerk kan zij haar klanten optimaal bedienen met als doelstelling de verwachtingen te overtreffen.

Prime Realty Partners zijn ondernemend, proactief en klantgericht.

Diederick Vrijenhoek

Partner

mr. Diederick Vrijenhoek heeft rechten gestudeerd in Amsterdam en begon zijn carrière in 2006 als commercieel trainee bij TNT Post in Den Haag. In 2008 is hij gestart als vastgoedadviseur bij DRS Makelaars in Amsterdam. Vanuit DRS werd Diederick gevraagd door het internationale vastgoedadvieskantoor Jones Lang Lasalle (JLL) om haar afdeling Agency verder te versterken. Bij JLL is hij 6 jaar betrokken geweest bij verschillende aan- en verhuurtransacties namens zowel internationale als nationale beleggers en gebruikers van commercieel onroerend goed. In 2016 startte Diederick op de afdeling Capital Markets bij het vastgoedadvieskantoor CBRE alwaar hij medeverantwoordelijk is geweest voor de opzet van de MidCap beleggingsafdeling. De laatste jaren gaf hij leiding aan dit team.

Leer ons kennen

Siep van Lent

Partner

Na het succesvol afronden van zijn bachelor Commerciële Economie in Amsterdam en MsC International Management in Sydney, begon Siep van Lent in 2010 zijn carrière als Trainee bij DTZ Zadelhoff waar hij zich heeft gespecialiseerd in aan- en verhuur van commercieel onroerend goed. Na 5 jaar zette hij zijn carrière voort bij VALAD Benelux, onderdeel van de Cromwell Property Group. Hier werd Siep verantwoordelijk voor de Amsterdamse portefeuille. Vanuit VALAD stapte hij over naar Jones Lang Lasalle (JLL), een internationaal toonaangevend vastgoedadvieskantoor. Bij JLL heeft Siep binnen de afdeling Capital Markets de MidCap beleggingsafdeling opgezet, gericht op vastgoedbeleggingen in het middensegment van de Nederlandse vastgoedmarkt. De laatste jaren gaf hij leiding aan dit team.